🚀 Brev till ledningsgruppen: Varför intranĂ€t i SharePoint och struktur i Teams?

🚀 Brev till ledningsgruppen: Varför intranĂ€t i SharePoint och struktur i Teams?

I en allt mer digitaliserad arbetsmiljö stÄr mÄnga företag inför utmaningen att hÄlla information och kommunikation effektiv och tillgÀnglig.

Med en central plattform, som integrerar SharePoint för informations och dokumenthantering och Microsoft Teams för kommunikation, kan du som ledare snabbt hÀnvisa medarbetarna till rÀtt information pÄ intranÀtet, eliminera behovet av att bygga lösningar frÄn grunden och dramatiskt minska inflödet av e-post.

Detta Àr bara nÄgra av de omfattande fördelarna med en integrerad digital arbetsplats i SharePoint och Teams: 

FÀrre frÄgor och samsyn

Sluta slösa tid pÄ att medarbetare letar information och stÀller frÄgor, svara pÄ frÄgor hur saker fungerar och vad som gÀller. Genom att den informationen alltid finns lÀtt tillgÀnglig pÄ intranÀtet i exakt en version sÄ kan alla kÀnna sig trygga med att informationen pÄ intranÀtet Àr korrekt och aktuell. PÄ sÄ sÀtt fÄr ni samsyn inom organisationen och en kristallklar yta - det som stÄr dÀr Àr det som gÀller.

Effektivare kommunikation

Microsoft Teams revolutionerar företagskommunikationen genom att erbjuda strukturerade konversationsflöden som ersĂ€tter de oĂ€ndliga mejltrĂ„darna. Dokumentsamarbete sker i realtid, vilket eliminerar behovet av flera kopior och gör det enklare att följa relevanta diskussioner. Teams skapar snabbare interaktion (jĂ€mfört med t.ex. epost) och ger organisationen möjlighet att agera snabbare - vilken ofta kan vara en direkt konkurrensfördel. đŸ€

Kontroll pÄ informationen

NÀr ni har en struktur som medarbetare följer, dÀr versionshantering sköts automatiskt, sÄ har ni kontroll pÄ informationen. Ni vet vilken information som finns, och att den inte bara försvinner "den dagen Kalle slutar". NÀr alla jobbar enligt ett system sÄ fÄr ni kontroll pÄ informationen.

Kostnadseffektivitet som gör skillnad

Effektiv kommunikation och tillgÄng till rÀtt information sparar inte bara tid utan minskar ocksÄ kostnader relaterade till kvalitetsbrister. Exempel pÄ effekter man kan uppnÄ (kostnader man kan undvika) kan vara t.ex.

  • Kortare tid att hitta informationen (vilket sker om och om igen)
  • Minimera risken att fel version av en mall anvĂ€nds (kan ibland fĂ„ allvarliga effekter)
  • Minska tiden och öka kvaliteten

Dessutom bidrar snabbare kommunikationsvĂ€gar och korrekt information till att företaget stĂ„r starkare i konkurrensen. 💰

Din vÀg till en mer effektiv och samarbetsvÀnlig arbetsmiljö börjar hÀr. Utforska hur en centraliserad plattform kan transformera ditt företags arbetsflöden och bidra till en mer dynamisk och engagerande arbetsplats.

SÀker och skalbar lösning

Med den robusta behörighetshanteringen skyddas kĂ€nslig information effektivt, samtidigt som lösningen erbjuder skalbarhet och flexibilitet. Den vĂ€xer enkelt med företaget och anpassar sig efter förĂ€nderliga behov utan krĂ„ngliga omstruktureringar. 🔒

Engagera medarbetarna och minska risker

Ett modernt intranĂ€t och en strukturerad Teams-miljö ökar medarbetarnas engagemang och delaktighet. Det förenklar bidrag och uppdateringar, samtidigt som risken för isolerade informations-silos minskar genom centraliseringen i SharePoint och Teams. 🌐

Mer Àn bara verktyg - Bygg en kultur av engagemang och samarbete

I takt med att den digitala arbetsplatsen utvecklas, visar sig SharePoint och Microsoft Teams vara oumbÀrliga för att möta moderna företags utmaningar. Genom att centralisera information och kommunikation blir företaget inte bara mer effektivt internt utan stÀrker ocksÄ er konkurrensposition. Att skapa en arbetsmiljö dÀr alla kÀnner sig delaktiga och engagerade Àr avgörande för att inte bara effektivisera arbetsvardagen utan Àven för att frÀmja tillvÀxt och innovation.

Att vÀlja SharePoint och Teams Àr inte bara en frÄga om att följa en trend. Det handlar om att bygga en arbetsmiljö dÀr information Àr lÀttillgÀnglig, kommunikation Àr smidig och dÀr medarbetarna kÀnner sig delaktiga och engagerade. Det leder inte bara till en mer effektiv arbetsvardag utan ocksÄ till en mer motiverad personalstyrka, vilket i sin tur driver företagets tillvÀxt och innovation.

Vikten av rÀtt struktur

En framgÄngsrik implementering av SharePoint och Microsoft Teams krÀver dock mer Àn bara att införa nya verktyg; det krÀver en grundlig och genomtÀnkt uppbyggnad. DÀrför erbjuder vi IntranÀt Komplett, ett paket som sÀkerstÀller en smidig och effektiv övergÄng till en digital arbetsplats, anpassad efter ert företags unika behov. Besök www.cognit.se för att lÀra dig mer om hur vi kan hjÀlpa er att optimera er digitala arbetsmiljö.

Investeringen i en sammanlÀnkad digital arbetsplats Àr en investering i företagets framtid. Den möjliggör inte bara en ökad produktivitet och effektivitet idag, utan lÀgger Àven en stabil grund för fortsatt tillvÀxt och framgÄng.

‍

Vill du att vi kontaktar dig?

Tack! Vi hör av oss sÄ snabbt vi kan.

Kan du inte vÀnta? Ring Saif pÄ 070 144 26 63
AjdÄ, nÄgot gick fel. Ring Saif pÄ 070 144 26 63 sÄ bjuder han pÄ lunch som kompensation.

LĂ€s mer...

Copyright Cognit Consulting AB 2015 - 2024
Personuppgiftspolicy
Genom att klicka pĂ„ “Acceptera” godkĂ€nner du lagring av cookies pĂ„ din enhet för att förbĂ€ttra navigering pĂ„ webbplatsen, analysera anvĂ€ndningen av webbplatsen och hjĂ€lpa till med vĂ„ra marknadsföringsinsatser. Se vĂ„r personuppgiftspolicy för mer information.